Wright Lane Bathroom Renovation

This bathroom renovation was commissioned by two doctors who wanted a serene space to come home to and find cheap viagra online relax. Their pre-renovation bathroom suffered from an inefficient layout and did not convey the buy viagra online in uk elegance or tranquility that our clients desired. We used four zones to define the open space of the room: private toilet, vanity, wet room, and storage wall. We created a calming and elegant environment through the use of buy ultram legally surface materials, color, light, and fixtures.   Two new skylights allow natural light to wash the white walls conveying clarity and peace into the heart of the room.  Materials used include walnut wall and ceiling panels, slate countertop, white enameled casework, and an enclosed glass wet room.

Now, when our clients come home after surgery or a delivery at 3 AM, they have an beautiful space in which to unwind from their demanding work…

All photos by Andy Franck.

More in this Category