Hoerr Pool House

This renovation project transformed an existing two-car garage into a pool/guest house. We engaged the building with the existing pool area by opening up the side of the building with a 16′ wide sliding glass door system. We opened the space vertically by removing the ceiling joists and extending a new wood slat wall up and across the ceiling. A slate-faced entertainment center was built into the wood wall, incorporating a flat screen TV, gas fireplace, stereo components and game storage.

Our clients encouraged us to think of this new space as an extended living room for the family. It is a space that can accommodate a kids’ pool party in the morning and a cocktail party that evening. Tucked in the back, and open to a private view of fields beyond, is a guest bedroom. This will allow the family to ‘camp out’ in the pool house while undertaking a renovation to the main house in the future.

All project photos by Andy Franck.

More in this Category

Subscribe »